Real Madrid vann galen match på Bernabéu

Real Madrid skulle svara Barcelona som vann sin match med att tre enkla poäng hemma mot Sevilla.

Det såg ut att bli en ganska behaglig resa för Real då Bale tidigt gjorde 1-0 på ett inspel och 2-0 på frispark. När Ronaldo satte 3-0 på straff i den 32:e minuten trodde nog de flesta att matchen var avgjord.

Sevilla gav sig dock inte och började flytta fram mer folk. Real Madrid uppträdde ganska nonchalant och orsakade en straff i den 38:e minuten som Rakitic satte. Sevilla gjorde även 3-2 bara minuter senare och satte verkligen liv i matchen.

Den andra halvleken drog igång och Real Madrid tog sig i kragen och satte fart framåt med en gång. Karim Benzema satte ett öppet läge i den 53:e minuten efter en väldigt fin pass från Gareth Bale och Ronaldo gjorde mer eller mindre samma sak sju minuter senare.

Vid resultatet 5-2 fick nog Real samma känsla som man fått vid 3-0 eftersom matchen började svänga allt mer. Detta utnyttjade Rakitic med ett fantastiskt skott som seglade över Diego Lopez och in i målet till 5-3.

Ronaldo dödade dock matchen en gång för alla med sitt 6-3 mål i den 72:e minuten. Sevilla hade dock en chans från straffpunkten att reducera ännu en gång men Rakitic missade målet och chansen att göra ett hattrick.

Benzema fastställde slutresultatet med en nick in i öppet mål i den 80:e minuten.

Matchen slutade 7-3 .