Real Madrid manövrerade lätt ut Deportivo

Jose Mourinhos mannar tog en stabil 5-1 vinst mot Deportivo under kvällen efter ett hattrick från Ronaldo, och varsitt mål från Di Maria och Pepe. Man gjorde fyra ändringar jämfört med förra helgens match pga att man spelar Champions League mot Ajax i veckan.

Det var Deportivo som skulle tysta Bernabeu efter en kvart då Riki gjorde mål, när han alldeles för enkelt kunde komma förbi Varane och skjuta in 0-1 bakom Casillas. Men mindre än tio minuter senare stod Ronaldo för kvitteringen när Di Maria blev fälld av Pablo i straffområdet.

Deportivo hade förlorat deras åtta senaste möten på Bernabeu och de såg svaga ut efter deras inledning då Ronaldo och Di Maria var mycket bra längs kanterna.

2-1 målet kom efter ett fint samarbete mellan Özil och Modric innan kroaten slog en fin passning innanför Pablo som Di Maria tog med sig, sköt i stolpen för att sedan slå in sin egen retur från nära håll.

Trean skulle även komma i den 44e minuten då Ronaldo nickade in bollen i öppet mål efter skott av Sergio Ramos som Aranzubia räddade, men inte kunde styra iväg.

Kaka fick göra entré i pausen efter sitt hattrick mot Millionare i veckan, men han övertygade inte under sina 45 minuter. Xabi Alonso slog en fick skruvad frispark i den 66e minuten som Pepe enkelt kunde göra mål på.

Cristiano Ronaldo skulle fullborda sitt hattrick när han gjorde mål på straff igen efter att Kakas inläggsförsök träffat Evaldo på handen.

En viktig seger för Real Madrid i deras försök att komma ikapp Barcelona efter deras svaga inledning av ligaspelet.