Ranegies Udinese höll nollan mot Torino

Det var två lag som bestämt sig för att vila viktiga spelare den här onsdagen som möttes i Turin. Varken Antonio Di Natale eller Rolando Bianchi fanns med för sina respektive klubbar, där dock Mathias Ranegie fanns med för Udinese och fick 90 minuter.

Det blev dock inte mycket till mål för den svenske anfallaren, när det var nykomlingen Torino som skapade de farligaste möjligheterna i matchen. Med halvtimmen spelad lossnade det direkt för Torino, när Basha drog till med ett volleyavslut som flög över Udinese-målvakten Zeljko Brkic och träffade klockrent i ribban.

Torino fortsatte att hota Udineses mål på allvar i inledningen av den andra halvleken, när Gianluca Sansones loppförsök styrde upp i ribban av målvakten Brkic som återigen klarade sig undan med blotta förskräckelsen. Och oturen följde Torino matchen ut, när Mario Alberto Santanas hårda och låga frispark lurade målvakten Zeljko Brkic och tog i virket och ut.

Det blev annars ett kontroversiellt slut på matchen, när Benatias avslut stoppades av målvakten Gillet, som dock stod innanför mållinjen. Det var dock oklart om bollen passerat mållinjen och domaren valde att fria. Matchen slutade 0-0 – vilket gästerna säkerligen bör vara mycket nöjda över med tanke på matchbilden.