QPR i samtal med Marseille om Remy

Igår var QPR-tränaren Harry Redknapp i Frankrike för att titta på Loic Remy när Marseille mötte Guingamp i den franska cupen. 

Redknapp har tidigare uttryckt att han vill värva två spelare i januari för att förstärka den trupp som ska hålla klubben kvar i Premier League. Han vill nu värva den franske anfallaren Loic Remy från Marseille, klubben vill sälja honom och det har skapat intresse i England. Newcastle och West Ham är de klubbar som redan varit på gång att värva Remy, men nu ska QPR vara beredda att utmana dem med ett bud på 11 miljoner pund (motsvarande 112 miljoner svenska kronor) som ska locka 26-åringen till London. 

Så här säger Marseilles sportchef till engelska medien Express:

”Den ända möjligheten vi kan öppna den här vintern är för Loic Remy. Om en stor klubb kommer och är intresserade, då får vi ta det då.”

Tidigare har QPR värvat försvararen Tal Ben-Haim som gjorde sin debut i FA-Cup matchen mot West Bromwich och klubben förlorade racet om Joe Cole som gick till West Ham.

Dessutom vill Marseille behålla den utlånade spelaren Joey Barton som skämde ut sig under Premier Leagues sista omgång när han skallade Carlos Tevez och stämplade Sergio Agüero.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply