PSG körde över Bastia med Zlatan i huvudrollen

Paris Saint-Germain reste på lördagseftermiddagen till Korsika där man togs emot av Bastia, ett Bastia med tre raka förluster i baken.

Redan i den sjätte minuten blev Jérémy Ménez frispelad av Zlatan Ibrahimovic och satte enkelt 1-0 för Paris. Efter en ganska lugn halvlek chansmässigt kunde Zlatan strax innan halvtidsvilan göra 2-0, hans sjätte mål för säsongen.

I andra halvlek dominerade PSG mer och mer och i den 72:a minuten frispelades Blaise Matuidi som slog in trean. Den sista kvarten syntes det på Bastia-spelarna att de var väldigt trötta och på stopptid kunde Zlatan sätta spiken i kistan med sitt andra mål för dagen och fastställa slutresultatet 0-4.

Zlatan Ibrahimovic har nu gjort sju mål på fem matcher i franska Ligue 1, och dessutom nätat i Champions League för sin klubb.

– Det är aldrig enkelt, även om vi vinner med 4-0. Jag spelar bättre och bättre. Mot Kiev var jag trött, men jag försöker att bli bättre varje match. När laget spelar bra spelar jag bra, sa Zlatan till franska Canal Plus efter matchen.

PSG är fortfarande obesegrade i ligan och avancerar i och med segern upp på en tredjeplats, i en haltande tabell.