Presentationen av ’Super-Mario’ Balotelli, del 1

Som ni alla redan vet om (förmodligen) så tog Balotelli steget från Premier League och industri-staden Manchester till den vackra staden i Norra Italien, Milano där han kommer spela för det rödsvarta laget, AC Milan. 

Efter bekräftandet av både Manchester City och Milan hölls en presentation av denne stora fotbollsspelare, självklart skapades rubriker. Speciellt den brittiska tidningen The Sun fick sig en rejäl känga

Bland alla journalister fanns en från The Sun, mannen presenterade sig och sitt mediebolad och försökte sedan att ställa sin fråga – då avbröt Balotelli han.

”The Sun? Lyssna. Er dagstidning har sedan jag kom till England, alltid skrivit dåliga saker om mig. Jag vill inte prata med er.”

 
”Det är en stor ära att få vara här”, började Balotelli med. ”Jag har alltid velat spela för Milan.
Jag vill bli en viktig spelare i klubben. Att få vara här är verkligen en dröm, hursomhelst så låter jag hellre fotbollen föra min talan”, sa Balotelli till den samlade pressen. 

”Jag skulle mycket hellre velat komma hit tidigare, men nu är jag iallafall här. Jag vill även passa på att tacka alla Manchester City-fans, de stöttade mig alltid, vad som än hände. Jag kommer alltid komma ihåg träningarna med mina lagkamrater där och alla matcher. Resten i Premier League kommer jag inte att sakna överhuvudtaget. Premier League är en underbar liga men nu är det fokus på det här äventyret” sa den entusiastiska anfallaren.

Man kom sedan in på den numera ökända sågningen som president Berlusconi passade till Balotelli. Det var: ”Balotelli är ett ruttet äpple som kommer försämra lagmoralen i omklädningsrummet”, sa Berlusconi då.

Balotelli: ”President Berlusconi har bett mig om ursäkt för att ha kallat mig för ett ruttet äpple. Jag hörde dock ingenting av det där. Jag har aldrig röstat på han eller i något val överhuvudtaget, det skäms jag inte för. Hursomhelst är det en dröm att få spela här. Jag har velat det så länge och nu, nu vill jag bara sätta igång och spela fotboll.”

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply