Nani: ”Han hade gjort succé här”

bet365

Nani tror Robin van Persie hade lyckats i Fenerbahce

Tidigare idag skrev den portugisiske landslagsmannen Nani på för Fenerbahce, efter att det stått klart att han skulle lämna Manchester United. Samma Fenerbahce har följt Nanis gamle lagkamrat Robin van Persie under en tid och Nani hoppas kunna återförenas med sin gamla lagkamrat.

Tidigare idag gick turkiska Fenerbahce ut med övergången av den före detta Manchester United-spelaren Nani. Den portugisiske landslagsspelaren var under förra säsongen utlånad till Sporting hemma i Portugal och han fanns inte med i United-tränaren Louis van Gaals planer inför den kommande säsongen heller. 

Läs här: ”Officiellt: Nani skriver på för Fenerbahce”

Samma Fenerbahce har dessutom under sommaren jagat Nanis gamle lagkamrat från tiden i Manchester United, Robin van Persie. Den holländske landslagsmannen har den senaste tiden varit skadebenägen och inte spelat kontinuerligt hos den engelska klubben. Därför har det varit prat på en möjlig flytt för den 31-årige anfallaren. Och om man frågar Feners senaste nyförvärv så kan man konstatera att han hade älskat att ha Robin van Persie som lagkamrat igen. 

– Jag har inte haft möjligheten att prata med Robin van Persie än, men om han kommer till Fenerbahce är jag säker på att han hade hade gjort stor succé, säger Nani under sin presentation för sin nya klubb.

– Jag känner Robin mycket bra och det hade varit rätt beslut av klubben om de bestämmer sig för att köpa honom, avslutar Nani.

De båda herrarna spelade tillsammans i den engelska storklubben säsongerna 2012-2014 och kunde säsongen 2013 fira klubbens 20:e och senaste ligatitel tillsammans. Kanske får de lyfta pokalen tillsammans i den turkiska högstaligan nästa säsong. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply