John Guidetti kan hamna i Portugal

Holländsk media skriver att svensken har ett kontraktsförslag och att de båda parterna kommer att träffas för att se över en möjlig övergång.

Det pratas mycket om John Guidettis framtid och under den senaste tiden har det pratats om att anfallaren ska gå till Feyenord efter säsongen, dit han tidigare varit utlånad. Nu rapporterar dock den holländska tidningen De Telegraaf att Guidetti kan komma att lämna för spel i den portugisiska ligan nästa säsong. Tidningen skriver att Sporting Club ska vilja kontraktera den svenska anfallaren då hans kontrakt med Manchester City går ut i sommar vilket gör att han skulle gå som bosman.

Tvekade efter sign on-krav

Feyenord ska länge ha varit den klubb som varit närmst att värva anfallaren men efter ett krav på sign-on-bonus värd 3,5 miljoner euro, vilket idag motsvarar ungefär 32,8 miljoner kronor, ska ha gjort att de 14-faldiga holländska mästarna börjat tveka om man verkligen vill skriva kontrakt med GuidettiSporting Club sägs enligt flera källor inte ha några problem med att betala summan och som det ser ut i dagsläget är portugiserna närmst att komma överens med anfallaren.

Sämre period i Celtic

När John Guidetti kom till Celtic fick han en fin inledning och gjorde flertalet mål. Under den senaste tiden har den talangfulle svensken dock inte fått spela och det är inte mycket som talar för att han stannar kvar i den skottska ligan även nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365