Robert Lewandowski firade avancemang – kan få fängelsestraff

Firade Polens avancemang. Nu kan han missa EM.

Det var efter slutsignalen i matchen, Polen och Irland som det polska landslaget valde att fira segern med champagne. Det kan kosta laget dyrt, Robert Lewandowski med flera riskerar nu ett fängelsestraff då det enligt polsk lag är förbjudet att dricka på allmän plats.

Under den senaste landslagssamlingen blev Polen klara för EM-slutspelet i Frankrike nästa sommar. Robert Lewandowski gjorde det avgörande 2-1 målet i matchen och ledde sitt landslag till en förlösande vinst. Efter slutsignalen öppnades det champagne och stjärnorna i det polska laget fastnade på bild när de drack ur flaskan inne på nationalarenan. Det är Sport Bible som kommer med de häpnadsväckande uppgifterna att ett sådant brott kan leda till fängelsestraff.

Under fredagskvällen skriver Lewandowski själv på sitt twitterkonto, ” Skål! ”. Med andra ord verkar inte han själv ta det hela på så jättestort allvar.

Polacken har börjat säsongen riktigt stark i både klubblag och landslag och har noterats för 12 mål under de inledande matcherna i sitt klubblag. Han har frekvent ryktats till nya klubbadresser och för några dagar sen kunde vi läsa att Liverpools nya tränare Jürgen Klopp gärna skulle se en återförening med Lewandowski. De båda var i Dortmund tillsammans innan forwarden lämnade för den tyska giganten Bayern München.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365