Pjanic lugnar Romas supportrar – vill stanna

Sedan dess att Miralem Pjanic anslöt till Roma, år 2011, från Lyon, så har hans roll i laget ständigt vuxit sig allt större. Den 23-årige spelfördelaren, som just nu sitter på ett kontrakt till och med sommaren år 2015, har just av den anledningen vuxit sig allt större i andra klubbars ögon och nu medger han att intresse har visats.

”Det har funnits intresse för mig, men vad jag vill har jag dessutom gjort klart,” sägs den bosniske landslagsmannen ha sagt till Football Italia.

Dock vill han samtidigt passa på att understyrka att någon oro över att han skulle lämna klubben inte behöver förekomma bland Romas supportrar. Som det ser ut idag så trivs han bra i Rom; trots att han, med nyanlände Kevin Stootman, nu fått mer konkurens på mittfältet.

”Jag vill inte lämna och klubben vet om det. Jag vill stanna kvar och jag kom till försäsongen för att hjälpa laget till en strak inledning i ligan.” 

”Jag är glad över att Kevin Stootman har kommit hit, han är en bra spelare. Det är alltid bra att ha den typen av spelare i truppen.”

De intresserade klubbarna sägs bland annat vara Barcelona och Tottenham.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply