Parkeringskrig avgör Zlatans framtid?

Zlatan missade gårdagens träning av oklara skäl. En talesman pratade med personer från L’Equipe och förklarade att det berodde på att Zlatan följer ett personligt schema. Schemat kommer stärka svensken och göra hans form uthålligare.  

Trots att man har bevis på schemat och Zlatans behandlingar, så har ändå en del interna problem blommat upp. Vi har skrivit om att spelarna i PSG har en stor respekt för Zlatan och i vissa fall till och med visat rädsla för svensken. Nu kommer ännu ett upp enligt L’Equipe. På PSG.s träningsanläggning så finns reserverade parkeringar för personalen. Zlatan har trots detta parkerat på platserna och det har skapat frustration. Efter en tillsägelse så blev Ibra ännu argare och ställde bilen rakt på infarten till parkeringen. Han blockade därmed samtlig personal som skulle till och från anläggningen.

Detta plockar ledningen i Chelsea och Manchester City upp. De vill knyta till sig svensken och undersöker varenda liten störning och detalj. Båda PL-klubbarna har länge filat på ett kontrakt och överenskommelser som lockar över Zlatan till de brittiska öarna. Nu öppnas ännu en dörr.  

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply