Paris Saint-Germain nästa för Alexandre Lacazette?

Paris Saint-Germain nästa för Alexandre Lacazette?

Alexandre Lacazette till PSG?

På onsdagen publicerar fransk media en intervju med Lyons president Jean-Michel Aulas som berättar att man kan komma att sälja Alexandre Lacazette till PSG.

Alexandre Lacazette kan lämna för den franska ligagiganten Paris Saint-Germain i sommar. I en intervju med tidningen L’Equipe säger Lyons president Jean-Michel Aulas att man kommer att acceptera ett bud om det är tillräckligt högt.

– Om PSG kommer med ett erbjudande på 80 miljoner euro den 28 augusti måste vi låta Alexandre lämna, det hade varit ett erbjudande som vi inte kunnat neka. Om PSG vill sikta på att vinna Champions League behöver de en spelare som Lacazette, speciellt nu efter att Ibrahimovic lämnat. I slutändan är det dock spelaren som tar beslutet om han vill flytta eller inte.

Det är inte bara Paris Saint-Germain som är ute efter spelaren, tidigare har det även pratats om att Tottenham Hotspur och West Ham United varit intresserade av att köpa loss anfallaren. Så sent som under tisdagen kommer spanska Diario AS med uppgifter om att Kevin Gameiro och Alexandre Lacazette ska få Diego Simeone att stanna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply