Palermos prislapp på Ilicic: 130 miljoner kronor

bet365

Efter ett minst sagt tungt år för Palermo stod det slutligen klart att sicilianarna kommer att få spendera den kommande säsongen nere i Serie B. Med detta sagt lär det även krävas en del radikala förändringar inom laget och under den senare tiden har det talats om att lagets stora stjärna Josip Ilicic, kan komma att försvinna.

Den slovenske landslagsmannen har befunnit sig på nästan på alla italienska fotbollsälskares läppar och hans framtid är ännu oviss, även om Fiorentina i dagsläget står som favoriter till att få 25-åringens signatur på papper.

Tidigare idag rapporterade den engelska fotbollssiten Football Italia, om att ett bud ska ha lagts på Palermos offensive mittfältsstjärna – ett bud som inte var stort nog för att accepteras.

”Inget beslut har tagits än och det är tre parter som behöver nå en överenskommelse”, citeras Palermos sportchef, Giorgio Perinetti i Football Italia.

”Spelaren har alltid gjort klart att han vill spela för Fiorentina; han har alltid tyckt om deras sätt att spela fotboll.”

”Han har stor potential, även om han kan vara lite motstridig. Vi begär en summa av 15 miljoner euro för honom (ungefär 130 miljoner svenska kronor).

Ilicic sägs även jagas av Napoli, Roma och Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply