bet365

Paco Alcácer jagas av Southampton

Paco Alcácer jagas av Southampton

Alcácer till Premier League?

Anfallaren som med största sannolikhet lämnar FC Barcelona efter säsongen jagas av en mängd klubbar.

Det har inte varit lätt för Paco Alcácer sen ankomsten från FC Barcelona Tidigare skulle han slå sig in i ett anfall med MessiSuarez och Neymar och flera värvningar har gjorts trots att Valenciasonen suttit på bänken på Camp Nou. Anfallaren har inte alls lyckats komma in i laget och vara nära till en startplats och nu kan han ha gjort sitt i den rödblåa tröjan. Enligt engelsk media ska det finnas stort intresse för anfallaren och nu kan en flytt till de brittiska öarana komma att bli av.

Det är tv-kanalen Sky Sports News som under fredagsmorgonen rapporterar om att framför allt Southampton ska vara intresserade av spelarens tjänster efter sommaruppehållet. Klubben ligger på nedflyttningsplats till Championship och en affär skulle endast komma att bli av om man lyckas hålla sig kvar i Premier League även nästa säsong.

Spelaren sitter på ett kontrakt som binder honom till Barca till och med sommaren 2021. Det är klart hur mycket en prislapp skulle ligga på men det uppskattade priset är drygt 40 miljoner euro.

Paco Alcacer har totalt gjort 33 matcher för FC Barcelona och det har blivit 9 mål. Ett snitt som inte går hem när man är anfallare i Barca.

SE ÄVEN: FC Barcelona spelarlöner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply