Arsenal vill värva Matteo Darmian till sommaren

Arsenal vill värva Matteo Darmian till sommaren

Darmian på Arsenals önskelista

Italienaren finns inte med i Jose Mourinhos planer till nästa säsong och kan nu lämna Old Trafford. Nu har även Arsenal lagt sig in i jakten på 28-åringen.

Matteo Darmian är ett jagat namn. Jose Mourinho räknar inte med försvararen och därför har en mängt storklubbar ställt sig i kö för att försöka knyta till sig 28-åringens tjänster. Tidigare har flera klubbar från Serie A hört av sig och anmält sitt intresse för spelaren. Det är framför allt JuventusInterAS Roma och Napoli som Darmian kopplats ihop med men nu kan försvararen stanna i Premier League. Det skriver brittisk press under torsdagen.

Det är TMW som kommer med uppgifter om att Darmian istället kan flytta till London. Enligt siten ska nämligen Arsenal vara på jakt efter Darmian och därmed värva för andra gången på drygt sex månader från Manchester United. Under januarifönstret lämnade Henrikh Mkhitaryan United för spel på Emirates Stadium och nu kan även Darmian gå samma väg.

Den före detta Torino-spelaren sägs komma att kosta omkring 18 miljoner euro. Det är oklart hur mycket Arsene Wenger kommer vilja spendera men prislappen ska inte vara helt omöjlig för Gunners.

SE ÄVEN: Manchester United spelarlöner och kontrakt

SE ÄVEN: Arsenal spelarlöner och kontrakt

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365