Milan förbereder nytt bud på Axel Witsel

bet365

Milan kan värva belgiske landslagsmannen

Axel Witsel vill lämna Zenit St Petersburg. Mittfältaren kopplas än en gång ihop med Milan, som han tidigare varit aktuell för.

Som så många gånger förr ryktas Axel Witsel bort från sin nuvarande klubb Zenit St Petersburg. Den belgiske landslagsmannen har tidigare varit på väg till Serie A-klubben Milan. I somras lade italienarna ett bud värt 250 miljoner kronor på Deadline Day – som nobbades av den ryska storklubben. Men nu ska man göra ett nytt försök att locka över 26-åringen till San Siro, skriver La Gazzetta dello Sport.

Vill ha ny utmaning

Milan, som för närvarande placerar sig på placerar sig på en sjätteplats i den inhemska ligan, jagar förstärkning för att klättra i tabellen. Enligt tidningen kommer man att lägga ett nytt bud på mittfältaren när vinterns transferfönster öppnar i hopp om en affär. Witsel har själv sagt att han vill lämna Zenit, vilket nu kan bli verklighet.

– Det är klart att jag vill ha en annan utmaning på en högre nivå än i Ryssland, sa han gällande en flytt i somras.

Axel Witsel har under säsongens gång stått för 28 framträdanden, varav två mål, hos sin arbetsgivare. Hans kontrakt med klubben sträcker sig fram till år 2017.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply