Oväntade matchhjälten räddade Juventus

Juventus, med tre raka Serie A-titlar i bagaget, inledde årets seriespel på Stadio Marc’Antonio Bentegodi i Verona, där Chievo stod för motståndet.

Gästerna rivstartade matchen och redan i den sjätte minuten hade Martín Cáceres nått högst på en Carlos Tévez-hörna och 1-0 var ett faktum.

Det var sannerligen bud på mer från Juve-spelarnas sida. Faktum var att bortalaget träffade målramen hela tre gånger i den första halvleken, men 1-0 stod sig.

Hemmalaget Chievo var inte helt ofarliga i den andra halvleken. Nyförvärvet Maxi López fick chansen med kvarten kvar, men Juventus-målvakten Gianluigi Buffon var säkerheten själv.

Resultatet stod sig matchen ut och Massimiliano Allegri kan därmed inkassera en trepoängare i sin första Serie A-match som Juventus-tränare.