Oväntade målskytten räddade poäng

Ett Monaco utan nyförvärvet Dimitar Berbatov i truppen gästade ligatian Lorient.

Det skulle inte dröja länge innan matchens första målchans uppkom. Lorients anfallsess Vincent Aboubakar prickade ribban efter redan fem minuters spel.

Kameruanen skulle dock få revansch när han sju minuter senare öppnade målkontot via huvudet.

Strax innan paus skulle dock bortalaget replikera. Anfallaren Valeri Germain kunde turligt sätta kvitteringsmålet efter en snabb kontring. 23-åringens skott styrdes påpassligt in via Lorient-backen Wesley Lautoa.

Efter knappa timmen spelad var hemmalaget nära att återigen ta ledningen men Monaco-målvakten Danijel Subašić stod för en fin handparad.

Målet skulle istället komma i matchminut 73. Monaco-målvakten Subašić räddade det första skottet men när 1-0-skytten Aboubakar snappade upp returen och spelade in till en helt fristående Jeremie Aliadiere kunde inte ens kroaten stå emot.

Monaco skulle dock få sista ordet. Med tre minuter kvar av ordinarie matchtid slog Lucas Ocampos in ett inspel som letade sig fram till vänsterbacken Layvin Kurzawa som enkelt kunde placera in 2-2 i bortre gaveln.

Matchen slutade 2-2 och Claudio Ranieri och hans mannar får vända hem från Stade du Moustoir men en poäng.