Öster vann efter sent mål

Syrianska har öppnat blytungt i Allsvenskan. Man hade inte gjort ett enda mål inför dagens hemmamatch mot Öster. Smålänningarna har kryssat i sin comeback och letade idag efter sin första seger för säsongen. Det lyckades man även med på ett mycket turligt sätt.

Hemmalaget från Södertälje spelade som vanligt fint. Kortpassningsspel och fina kombinationer kantade matchen, men avsluten var allt annat än högklassiga. Första halvlek var alltså typisk för Syrianska, man dominerade utan att komma riktigt till.

I den andra halvleken spelade man dock rakare och snabbare. Man satte hög press på Öster och försökte verkligen att göra mål. Ett mål låg i luften på allvar, närmst när Toumas skott strök stolpen med sex minuter kvar.

Darijan Bojanic och Freddy Söderberg kombinerade innan den sistnämnde fick en halvdan träff med vänstran med ett par minuter kvar. Stolpe in och en total kalldusch för Syrianska. Ett oförtjänt mål av Öster som skapade i princip ingenting under matchen.

Tre tunga poäng till Öster som kan vara nöjda med dagens poängutdelning, spelet däremot måste man förbättra. Syrianska har mycket att fundera på då deras enda anfallare, Dinko Felic, inte producerar för tillfället.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply