Osasuna-yttern: ”Barcelona har alltid problem här”

Säsongsstarten i La Liga är hittills fläckfri för Barcelona. Med åtta vinster på lika många ligamatcher står man på fina 24 poäng i toppen av tabellen, där man visserligen är tätt följda av Atlético Madrid. Efter landslaguppehållet väntar ett möte med Osasuna – ett lag som man de senaste två säsongerna haft vissa svårigheter med på bortaplan.

Det är något som klubbens ytter, Sisinio Gonzalez gärna påminner katalanerna om. Spelaren som även kallas för ’Sisi’, säger att det är en svår uppgift som väntar – men att man tror att man kan åstadkomma någonting bra mot ligaledaren.

”Förra året fick de kämpa, och för två år sedan vann vi med 3-2. Vi kommer att förlita oss på det. Vi tror att vi kan åstadkomma något bra,” säger ’Sisi’ till reportrarna tidigare idag, enligt Football-Espana.

”Är Barca annorlunda med Tata Martino? Jag ser dem på samma sätt som tidigare. De har 1.000 sätt att spela på och samtliga är bra. Men de kommer så småningom att förlora en match och förhoppningsvis kommer det att vara här. Effekten av landslagsuppehållet är något man ska fundera över.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply