bet365

OS 2022 TV – kanal, tider och program – Vinter OS 2022 i Peking!

OS TV - kanal, tider och program - Sommar OS i Tokyo

OS 2022 TV - kanal, tider och program - Vinter OS 2022 i Peking

Hur visas OS på TV? – Vinter-OS 2022 i Peking, Kina!

Vilken kanal sänder OS 2022? Frågan var kan man se OS 2022 ställs ofta och ibland är det inte helt lätt att hålla koll på vilka kanaler som sänder vad och när Vinter-OS 2022 drar igång.

Så vem sänder OS 2022? Redan för flertalet år sen stod det klart att OS 2022 sänds på Discovery, detta då bolaget MTG köpte rättigheterna. För att kunna ta del av sändningarna krävs alltså kanaler från Discovery. Följ och spela live på OS =>

De två huvudkanalerna för spelen är TV3 och TV10, två kanaler som når ut till majoriteten av de svenska tv-tittarna. Till skillnad från gången spelen arrangerades kommer det inte vara gratis att se på ett av världens största idrottsevenemang.

För att kunna se de båda kanalerna krävs minst ett lite mindre kanalpaket från någon av Sveriges leverantörer som har Discovery i sitt utbud. Det finns dock de som inte har tv hemma eller kanske är på resande fot, därför har Discovery även köpt rättigheterna att sända hela de olympiska spelen i Peking via sin högkvalitativa streamingtjänst Discovery Plus. Där kan du följa samtliga grenar och program som visas i samband med evenemanget samtidigt som du får tillgång till mycket mer material från sportvärlden.

Vinter OS 2022 TV tider

För att få reda på samtliga tv-tider för vinter OS 2022 på tv behöver du inte leta längre! Vi på Silly Season Sverige har nu skapat ett schema där du kan se datum, tider, evenemang, tv-kanal och stream för OS-sändningarna på Discovery och Discovery Plus. Nedan finner du en lista med vilka sänder os 2022 och hur du går till väga för att inte missa något från OS-festen i Peking.

Vem sänder vinter OS 2022

Svaret är Discovery och Discovery Plus och ingen annan, detta då man köpt upp samtliga rättigheter till mästerskapet. Tidigare var det SVT som hade rättigheterna för OS men inför 2014s års upplaga av spelen tog den kommersiella konkurrenten över, något som det pratades mycket om då alla inte skulle kunna se sändningarna som visas på TV3 och TV10, två kanaler som inte är gratis.

Schema OS 2022 – Schema OS Peking

Nedan finns all info om Discoverys sändningar, alla tider, kanaler och streaming för att din OS-upplevelse ska bli så bra som möjligt.

I spelen finns det många svenskar som kan vinna medalj och därför bör man inte missa något. Ovanstående lista hinner samtliga tävlingar med svenskintresse och var du kan se OS 2022.

OS 2022 på TV - se OS 2020 på TV - vilken kanaler, tider och program för Vinter OS 2022 i Peking!

Mer om vinter OS 2022

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply