Örebro snor poäng från MFF

Örebro började matchen bäst mot MFF och startade med en finfin offenisv. Malmö tog sig dock in i matchen och fick så tidigt som i den 14:e minuten straff. Miiko Albornoz klev fram, men brände. Närmare än så kom inte Malmö och den första halvleken slutade 0-0.

Malmö spelade upp sig en aning i den andra halvleken och fick lite guldvittring då Albornoz tog revansch från hans missade straff och satte 1-0 efter pass av Jiloan Hamad. Trots en fin Malmö-offensiv kom ÖSK in i matchen och kvitterade i den 70:e minuten genom Alhassan Kamara.

Malmö pressade vilt mot slutet, men lyckades inte få in ett avgörande mål och får ses som det förlorande laget, då de tappar två poäng upp till Elfsborg. ÖSK är allt jämnt degraderade.