Olic sen hjälte för Wolfsburg

Wolfsburg har fortfarande chansen på fjärdeplatsen i Bundesliga som innebär kval till Champions League efter att de bortabesegrade Stuttgart i en måstematch under lördagen. Slutresultatet skrevs till 1-2 på Mercedes Benz Arena efter att Ivica Olic frälst Wolfsburg-fansen med ett mål i slutminuterna.

Kevin de Bruyne gav gästerna ledningen efter 13 minuter med ett distansskott som letade sig in bakom Stuttgart-målvakten Sven Ulreich. Det resultatet stod sig sedan till halvtidsvilan, men hemmalaget kom tillbaka och kvitterade till 1-1 via Christian Gentners mål i den 62:a minuten. Gentner fick bollen av Cacau och slog in den lågt bakom Diego Benaglio från nära håll.

Länge såg matchen ut att sluta 1-1, vilket hade inneburit att Wolfsburg tappat viktiga poäng i jakten på en Champions League-plats. Men på tilläggstid lyckades de hitta det så viktiga segermålet efter att Ivica Olic fått bollen i nät. Wolfsburg lyckades vinna med 1-2 och de är därmed bara en poäng efter fjärdeplacerade Bayer Leverkusen inför den sista omgången.