Officiellt: Villarreal värvar Asenjo permanent

bet365

Sergio Asenjo spenderade fjolårs-säsongen på lån hos Villarreal och stod i 35 av 38 ligamatcher för klubben. Nu har Villarreal bekräftat att man har kommit överens med Atletico Madrid om en övergång för den 24-årige målvakten som imponerade stort under sin tid på El Madrigal.

Asenjo gick till Atletco Madrid 2009 men skador och hård konkurrens i form av David de Gea och Thibaut Courtois gjorde att speltiden blev limiterad och klubbarna kunde komma överens om en övergång.

En överlycklig Asenjo döljde inte sina känslor för villarrealcf.es:

”Jag har alltid sagt sedan jag kom hit att Villarreal är mitt enda val. Jag kan inte vara gladare. Jag kan bara känna mig nöjd eftersom allting harfallit ut väl och jag kan kan påbörja ett nytt kapitel av min karriär här.”

”Klubben har verkligen ansträngt sig för att få behålla mig vilket jag är myvket tacksam för, och nu gäller det att jag betalar av det här förtroendet som klubben visat i mig.”

Asenjo kommer enligt avtalet att stanna på El Madrigal de kommande fem säsongerna då kontraktet sträcker sig över fem år till 2019.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply