Officiellt: Víctor Valdés lämnar Standard Liege

Officiellt: Víctor Valdés lämnar Standard Liege

Standard Liege river Valdés lånekontrakt

Den belgiska storklubben bekräftar på sin sida att man avbryter lånet av Víctor Valdés redan innan säsongen är slut, detta på grund av skada.

På måndag lämnar Víctor Valdés belgiska Standard Liege, det bekräftar den belgiska storklubben på sin officiella hemsida. Förklaringen ska ha varit att då spelaren är skadad och inte kommer kunna medverka i någon match i slutet av säsongen har man valt att släppa spanjoren, såhär skriver man på sin hemsida.

– För att ge mer speltid till de yngre spelarna i slutet av säsongen samtidigt som de båda inte kan medverka på grund av skador har klubben bestämt att avsluta lånen av Víctor Valdés och Maniatis i slutet av veckan, skriver man i ett pressmeddelande där man även tackar spelarna för tiden i klubben.

Valdés som lider av en muskelskada har denna säsong spelat sex ligamatcher och två cupmatcher i Liege, detta sen januari månad då han kom till klubben. Under sin tid i Belgien vann Valdes belgiska cupen, detta efter att ha startat finalen mot Brussels som slutade 2-1.

Víctor Váldes är på lån från Manchester United sen januari månad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply