bet365

Officiellt: Sampdoria förlänger med mittfältstalang

bet365

Sampdoria har det då inte lätt med att hålla kvar vid sina unga spelare. Första var det Mauro Icardi, som sägs vara så gott som klar för serierivalerna Inter, och nyligen berättade även en av lagets andra unga anfallare, Simone Zaza, om att han önskar att lämna klubben. Men nu har genovesarna i alla fall lyckats knyta fast en yngling i ett litet tag till.

Klubben bekräftade tidigare igår att man nu gjort klart om en kontraktsförlängning med klubbens 20-årige, schweiziske mittfältare Alessandro Martinelli. Kontraktet kommer att sträcka sig fram till juni år 2018, som en förlängning på det tidigare kontraktet som skulle gå ut redan nästa sommar.

”Jag är glad över att ha förlängt mitt kontrakt med klubben, Att fortsätta vara en del av Sampdoria är en dröm som jag burit på länge”, säger Martinelli i en intervju på klubbens officiella hemsida. 

Martinelli har spenderat den gångna säsongen på lån i Lega Pro-klubben Portogruaro, där det blivit 26 stycken framträdanden för Blucerchiatis underbarn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply