Officiellt: ÖSK förlänger med landslagsmannen

Efter en lång tid på bänken fick Ahmed Yasin äntligen sitt genombrott i ÖSK-tröjan, där han spelade 29 matcher under säsongen och var en väldigt stor bidragande faktor till att laget kunde klara avancemanget till Allsvenskan. Nu står det även klart att det blir en fortsättning för den irakiska landslagsmannen i Örebro SK, då han skrivit på för ytterligare två år med klubben.

– Vi är jättenöjda med att han trivs med oss för vi trivs verkligen med honom. Ahmed är en jättespännande spelare som har många kvalitéer och han hela tiden tränat bra och haft rätt inställning och attityd och en vilja att komma till jobbet varje dag och göra bra ifrån sig. Han har under året gjort både mål och assist, det är en viktig spelare för oss. Det ska bli jättespännande att jobba vidare tillsammans, säger tränare Per-Ola Ljung till oskfotboll.se.

– Jag trivs väldigt bra i ÖSK och Örebro med både familje, vänner och lagkamraterna. Det här var inget svårt val för mig. Jag ser fram emot 2014 och att få spela i Allsvenskan igen, säger Ahmed Yasin till klubbens officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply