Officiellt: NY Red Bulls värvar Juninho

bet365

New York Red Bulls meddelade på sin officiella hemsida under måndagen, att den 37-årige brasilianaren, Juninho, ansluter till klubben. Spelaren lämnar därmed sin inhemska klubb, Vasco da Gama, för att få spela med namn som Thierry Henry, Tim Cahill och även den forne Helsingborg-försvararen, Markus Holgersson.

”Juninho är en världsklasspelare som vår globale sportdirektör, Gerard Houllier, och jag har känt och beundrat i många år”, sade Red Bulls sportdirektör, Andy Roxburgh.

”Förutom att han är en fast situation-specialist och en utmärkande talang, är Juninho fantastiskt professionell både på och utanför planen. Han är i mycket bra fysisk form, och vi tror att han kan ha en positiv påverkan på oss år 2013.”

Mittfältaren, som har ägnat större delen av sin karriär i Frankrike och Lyon, lämnade Europa år 2009 för spel i den saudiarabiska klubben, Al-Gharafa, där han blev utsedd till ligans bästa spelare för två år sedan. Därefter begav han sig till sitt hemland, och Vasco da Gama, som han nu har lämnat i förmån för New York Red Bulls.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply