Officiellt: Norwich värvar från Palermo

Den före detta Rangers och Burnley-spelaren Kyle Lafferty, som har 37 landskamper i bagaget för sitt Skottland, är från och med den 1:a juli Norwich-spelare.

Norwich har bekräftat övergången som innebär att 26-åringen åter spelar på brittisk mark, och Lafferty är glad över att vara tillbaka på sin hem-ö:

”Norwich är ett lag som vill bli uppflyttade till Premier League så fort som möjligt, så jag är spänd över att komma hit och få spela fotboll för ett lag som detta,” berättade Lafferty för canaries.co.uk, klubbens officiella hemsida.

”Jag har spelat i the Championship tidigare och har då mött Norwich, och jag noterade då deras fans och den fotboll laget spelade.”

”När jag talade med tränaren, allt han berättade för mig och vad han vill att jag ska göra, kände jag att det är det skönt att ha en sådan person som verkligen tror på mig. Jag längtar efter att få komma igång.”

Lafferty, som under fjolåret gjorde 11 mål för Palermo i Serie B, har skrivit på ett 3-årskontrakt med option på ytterligare ett år och blir därför Neil Adams andra nyförvärv efter att anfallaren Lewis Grabban hämtades in från League 1-klubben Bournemouth.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365