Officiellt: Milan offrar Acerbi för Constant

bet365

Nu är det klart! Under de senaste dagarna har det diskuterats kring att Milan vill köpa Kevin Constant, som har en bra höst bakom sig på lån hos Milano-klubben. Nu bekräftar klubben att man har köpt loss 50% av Kevin Constants kontrakt från Genoa, där man i överenskommelsen sålde tillbaka sin halva av Francesco Acerbis kontrakt tillbaka till Genua-klubben.

Ärligt talat, när nyheten om min övergång till Milan kom, trodde jag inte att jag skulle ha så många möjligheter att få spela, säger Constant till Tuttosport.

Jag visste att tränaren Massimiliano Allegri respekterade mig, så jag jobbade strumporna av mig för att bevisa att jag hade egenskaper värda Milan. Jag kom på lån, men jag vill stanna i Milan. Min agent sa att klubbarna diskuterade denr och i det ögonblicket funderade på att köpa ut mig. Jag är glad, men skulle föredra att vara med Rossoneri till 100 procent i stället för samägd.

Konstant talade också om det växande problemet med rasism på fotbollsarenor, i synnerhet som Milan gick av under en vänskapsmatch med Pro Patria.

Eftersom jag har varit här, jhar jag aldrig fått höra rasistiska förolämpningar från läktaren, inte ens när jag spelade i Verona som anses av många vara en rasistisk stad. Jag såg det inte på det sättet.”

Jag har bott i Italien i tre år med min familj och aldrig haft några problem. Enligt min åsikt är vad som hände på Pro Patria var en allvarlig händelse, men en isolerad sådan. Jag tror inte att det kommer att hända igen. ”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365