Officiellt: Målvakt förlänger med Hammarby

Johannes Hopf var nära att flytta från Hammarby efter flera anbud från utlandet. Istället har nu valt att skriva på ett nytt avtal med Hammarby som sträcker sig fram till sommaren 2016.

– Vi är väldigt glada att Johannes fortsätter med oss. Att han är en riktigt bra målvakt har han visat sedan länge, och han har en väldigt stark drivkraft att fortsätta utvecklas och strävar hela tiden efter att bli bättre. Han har en suverän inställning och är ett föredöme med det arbete han lägger ner på varje träning, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers till Hammarbys officiella hemsida.

Han blev förstemålvakt i Hammarby 2010 och har sedan dess varit en av Hammarbys bästa spelare och har belönats med priset ”Årets Bajenspelare” av fansen två gånger och förra säsongen toppade han målvaktsligan i Superettan och såg till att Hammarby var det lag som släppte in näst minst mål i hela serien.

Hopf har höga mål med Hammarby och ser stor potential i laget som har målsättningen att gå upp i Allsvenskan.

– Vi har något spännande på gång och jag vill vara med på den resan. Jag har varit med nere på botten och när det nu finns möjligheter att ta sig uppåt vill jag vara med om det också. Satsningen som görs nu känns väldigt intressant, säger han till klubbens officiella hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply