Officiellt: Luca Caldirola klar för Werder Bremen

bet365

Italienaren anländer till Werder Bremen från Inter som senare skickares vidare på lån till Brescia i Serie B. Inga detaljer för övergångssumman släpptes av klubbarna. 

”Luca Caldirola är en mycket intressant spelare. Trots sin ålder, har han mycket erfarenheter. Han är dessutom lagkapten för det italienska U21-landslaget och bevisade stort ledarskap i sin förra klubb”. 

Caldirola var glad över sin klubb vid sin ankomst i morse.

”Werder Bremen är en stor chans för mig. När min agent förklarade för mig att Werder Bremen var intresserade av mig, sade jag på en gång att jag ville gå till just Bremen. Klubben har en anrik tradition. Jag ser fram emot de kommande åren”, sade Caldirola. 

Den professionella karriären började i Inter. Efter ett par år i klubbens juniorverksamhet skrev 22-åringen på ett kontrakt med de f.d europamästarna. Mittbacken skickades på ett antal låneavtal till bl.a Vitesse, Cesena och Brescia för att utvecklas och få mer speltid.

Luca Caldirola som i somras var med och tog EM-silvret i U21-EM i Israel har gjort hela 56 matcher i Serie B och 11 i Eredivisie.  

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply