Officiellt: Lillebror dos Santos värvas av Villarreal

Förra sommaren gjorde Villarreal klart med Giovani dos Santos som anslöt från Mallorca och mexikanen gjorde succé direkt i sin nya klubb.

Nu har även hans lillebror Jonathan dos Santos skrivit på för klubben då han lämnar Barcelona för en summa som sägs ligga på 1.5 miljoner euro.

”För mig är det mitt viktigaste steg i karriären, jag har kommit till en historisk klubb som kommer att delta i tre olika tävlingar och det är väldigt attraktivt,” berättar 24-åringen för villarrealcf.es, klubbens hemsida.

”Jag tror att det här laget passar väl med min spelstil, den är väldigt teknisk och offensiv. Dessutom , min bror spelar här och vi uppnår våran dröm att få spela tillsammans sedan vi var små barn.”

”Gio trivs väldigt bra i Villarreal och det har spelat en väsentlig roll i mitt val. Vi kommer vara de första mexikanska bröderna som spelar tillsammans i ett europeiskt lag och det kommer att vara väldigt speciellt.

”Han berättade för mig att han till och med vill avbryta sin semester för att komma hit och starta försäsongen. Vi vill verkligen börja spela tillsammans.”

dos Santos, som huserat i Barcelona sedan 2002 och sammanlagt fick göra 28 framträdanden i Barca, har skrivit på ett femårs-avtal med Villarreal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply