Officiellt: Leverkusen värvar talang

Bayer Leverkusen har förstärkt sitt mittfält. På fredagsaftonen presenterades Vladlen Yurchenko på klubbens officiella hemsida, efter att ha värvats från den ukrainska toppklubben, Shakhtar Donetsk.

20-åringen blir Bundesliga-klubben, som slutade fyra den förra säsongen, trogen fram till den 30:e juni 2016. Rudi Voller, klubbens sportdirektör, var mycket nöjd över nyförvärvet, som har gjort en mängd matcher i de ukrainska ungdomslandslagen.
– Vladlen Yurchenko är ytterligare en spelare vi ser stor potential i – och också en spelare, redo att ta nästa stora steg i sin karriär, sade Voller till klubbens hemsida och fortsatte:
– Denna övergång matchar vår filosofi på bästa tänkbara sätt, då vi satsar på att ge unga talanger en chans att visa vad de går för så tidigt som möjligt.

Leverkusen kickar igång försäsongen på måndag, då den nye tränaren, Roger Schmidt, får göra debut. Ytterligare nya ansikten i Werkself är brassen Wendell, Roma-lånet Tin Jedvaj och den nye målvakten från Mainz, Dario Kresic. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365