Officiellt: Landslagsman klar för Malmö FF

Den norske landslagsmannen Magnus Wolff Eikrem, 25, förstärker Malmö FF. Det står klart på måndagen vid lunchtid, när den allsvenska storklubben presenterade deras senaste tillskott. Spelaren som vid 16 års ålder spelade i Manchester United, har skrivit på ett treårskontrakt med MFF.

– Anledningen till att det blev MFF är främst för att det är den största klubben i Skandinavien just nu, så egentligen var det ett ganska enkelt val. Det är en väldigt stor klubb med fantastiska supportrar. Jag vill hjälpa MFF att bli ännu bättre än i fjol. Det är en tuff uppgift men vi måste ta oss an den och jag är en vinnare som älskar att vinna och går inte för någon andraplats.

Magnus Wolff Eikrem spelar främst centralt på mittfältet men kan även användas på andra mittfältspositioner. Han kommer närmast från Cardiff City som han bröt kontaktet med i december.

– Magnus Wolff Eikrem är en mycket skicklig playmaker på det centrala mittfältet som blir ett bra tillskott till laget. Blicken för spelet och passningsskickligheten är hans allra mest utmärkande egenskaper, men han har både offensiva och defensiva kvaliteter och är en tvåvägsspelare på mittfältet, säger Daniel Andersson om värnvingen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply