Officiellt: Keylor Navas klar för Paris Saint-Germain

Officiellt: Keylor Navas klar för Paris Saint-Germain

PSG värvar in Keylor Navas

Målvakten lämnar Real Madrid efter fem säsonger och skriver på för Paris Saint-Germain.

Målvaktskampen mellan Thibaut Courtois och Keylor Navas har under det senaste året varit en av de mest infekterade ämnena i Real Madrid. Den spanska huvudstadsklubben vann bland annat tre Champions League-titlar med costaricanen mellan stolparna men efter att belgaren anslutit från Chelsea blev Navas förpassad till bänken. Efter allt mindre speltid den gångna säsongen meddelade burväktaren i somras att han ville lämna marängerna för spel på annat håll. Nu står det klart att han lämnar La Liga för spel i Paris Saint-Germain.

Nu bekräftar PSG på sin officiella hemsida att Keylor Navas ansluter samtidigt som målvakten skrivit på ett fyraårskontrakt med storklubben.

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för Paris Saint-Germain. Efter att ha spelat i Spanien kommer jag nu till Frankrike med höga förhoppningar. PSG är en prestigefull klubb i Latinamerika och jag ser fram emot att vara en del av detta äventyr som drog igång för några år sen. Jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa Paris Saint-Germain för att vinna nya titlar och bidra med mina erfarenheter och professionalism. Jag kommer även försöka vinna fansens hjärtan som är kända för sin passion, säger Navas till klubbens officiella hemsida i samband med presentationen.

PSG har detta fönster även värvat in bland annat Mauro Icardi från Inter och Sergio Rico från Sevilla, båda på lån.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply