bet365

Officiellt: HIF lånar ut skyttekungen

2013 var verkligen Khalilis år. Efter succén i Norrköping gick flyttlasset söderut, till Helsingborg. Trots att det inte blev något guld för varken honom eller Skåne-laget vann anfallaren skytteligan med 15 mål.

På klubbens officiella hemsida står det nu klart att 27-åringen lånas ut till Al Shabab, seriefemma i den saudiarabiska högstaligan.

– Vi har fått ett bud som är för bra att motstå och lånar därmed ut Imad under våren. Vi räknar med att han är tillbaka till andra halvan av säsongen, berättade HIF:s klubbdirektör Paul Myllenberg.

HIF-tränaren Roar Hansen var besviken, men samtidigt glad för Khalilis skull.

– Vi kommer sakna Imad som fotbollsspelare. Han gjorde en fantastisk höst i HIF, men vi är medvetna om spelarnas drömmar. Nu går en dröm i uppfyllelse för Imad och vi anser att vi har många offensiva krafter i laget som kan täcka upp luckan, sade norrmannen.

Huvudpersonen själv var givetvis nöjd med låneavtalet.

– Jag vill tacka HIF som ger mig den här möjligheten, säger Imad Khalili och fortsätter; Jag är trots allt 27 år och vill inte missa en chans som denna, hade jag varit 20 hade det varit annorlunda. Jag kommer tillbaka snart igen och är förhoppningsvis ännu bättre då.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply