Officiellt: Hammarby värvar Tim Markström

Idag meddelar Hammarby IF på sin officiella hemsida att man har värvat den 26-årige målvakten Tim Markström. Han kommer närmast från laget Fredericia i den danska andradivisionen och har skrivit på ett ettårskontrakt med Hammarby. 

– Tim är en gammal bekantskap som har tränat med oss tidigare. Han är en duktig målvakt och har en mycket bra inställning. Vi är glada att han ansluter till oss nu när vi drar igång försäsongen, säger Hammarbys sportchef Gustaf Grauers till klubbens hemsida.

Det som Tim är mest känd för är att hans bror Jacob Markström är ishockeymålvakt i NHL-laget Florida Panthers och hans pappa Anders Markström var målvakt i Hammarby på 80-talet.

– Det är ingen hemlighet att mitt hjärta klappar extra för ”Bajen”, så när den här chansen dyker upp så har jag tagit ett till steg på vägen i drömmen man alltid haft att bli fotbollsproffs, berättar han för Sportbladet. 

Tim Markström är tänkt att ersätta George Moussan som nästa säsong ska spela för division 1-klubben AFC United. Markström kommer därmed att konkurrera med Johannes Hopf och Kevin Angleborn.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply