Officiellt: Hammarby förlänger med Lars Saetra

Officiellt: Hammarby förlänger med Lars Sätra

Hammarbys mittback Lars Sætra förlänger till 2018

Under torsdagskvällen stod det klart att Stockholmslagets mittförsvarare Lars Sætra skriver på ett nytt kontrakt som sträcker sig över de kommande tre säsongerna.

Lars Sætra förlänger sitt kontrakt med Hammarby IF, det skriver klubben på sin officiella hemsida under torsdagen. den 24-årige försvararen kom till den vitgröna klubben 2014 och har sedan dess varit givet i lagets försvarslinje. Tidigare under torsdagen skrev Sætra på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2018.

Sportchef Mats Jingblad har tagit fram ett nytt avtal för Lars Sætra, som 24-åringen nu satt sin namnteckning på.

– Vi är väldigt nöjda med att ha säkrat Lars de tre kommande åren. Det är en spelare som står i utveckling och Lars gör hela tiden framsteg. Mittbackar brukar ju bara bli bättre ju mer rutin de får, och vi ser en ljus framtid för Lars, säger Mats Jingblad.

Sætra kom till Hammarby sommaren 2014 efter att ha tillbringat hela sin fotbollskarriär i norska Strømsgodset IF. Acklimatiseringen till Hammarby har gått bra, och Lars ser fram emot fortsättningen i grönvitt.

– Det känns bra. Jag har känt mig hemma i gruppen från första början och nu ser jag fram emot tre nya år som blir spännande. Jag hoppas vi fortsätter vår utveckling och tar oss upp mot toppen av Allsvenskan. Själva tycker jag att jag har utvecklats mycket under året, och det hoppas jag fortsätta göra. Jag skulle behöva bli lite tuffare på planen, så det är ett personligt mål jag har, säger Lars.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply