Officiellt: Förre DIF-aren slutar – kan bli scout för agent

Jones Kusi Asare bröt sitt kontrakt med Assyriska för drygt ett år sedan, nu har han tagit beslutet att han avslutar sin aktiva fotbollskarriär. Han har flyttat hem till Ghana, men det finns små planer på att samarbeta med agenten och hans gode vän Hasan Cetinkaya.

– Jones är ganska nöjd med tillvaron därnere och känner sig klar med fotbollen. Men vi har pratat om att starta upp någonting tillsammans, säger Cetinkaya till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Tanken är att han ska hjälpa mig hitta spelare i Ghana och omkring där. Jones har ju ett stort kontaktnät där nere. Nu var det ett tag sedan vi pratades vid och vi är ganska långt i från varandra. Det är en bit från Sverige och Turkiet där jag jobbar mycket, ner till Ghana. Men det är en tanke vi haft.

Projektet är bara i en planeringsfas och det är inte ännu officiellt när eller om det kommer genomföras.

Den tidigare Djurgårdsanfallaren är mest känd för sina år i klubben då han gjorde 28 mål på 93 matcher i klubben. För övrigt spelade Kusi Asare för Grazer AK i Österrike, Denizlispor i Turkiet, Landskrona BoIS, Esbjerg och Ålborg i Danmark och så till sist Assyriska där karriären avslutades.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply