Officiellt: Elfsborg värvar målmaskinen

Viktor Prodell lämnade Åtvidabergs FF sommaren 2013, efter att ha smällt in mål i den blåa tröjan under sina sista säsonger i den östgötska klubben.

Klubben han gick till då var KV Mechelen i den belgiska högstaligan, men speltiden har varit mycket knapp. Nu lånas han ut till Elfsborg över den kommnde säsongen, och Boråsklubben har därefter en option att köpa loss 26-åringen efter låneperioden. Prodell själv verkar vara nöjd över sitt klubbval.

– Jag känner egentligen ingen av spelarna sedan tidigare mer än att vi har spelat mot varandra men det verkar vara ett bra gäng, säger Prodell till klubbens officiella hemsidahemsida.

Även tränaren Klas Ingesson är positivt ställd till nyförvärvet.

– Jag har sett Viktor en hel del. Det är en hårt jobbande central forward, en boxspelare, en bra bollmottagare och en mycket målfarlig spelare. Jag har så här långt varit oerhört nöjd med den trupp vi har men kanske att vi har varit lite tunna längst fram. Med Viktor i laget kommer vi att få ytterligare en dimension i vårt spel och bli än mer slagstarka. Det här känns väldigt positivt, Viktor är helt rätt gubbe för oss, säger han till hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply