Officiellt: David Alaba förlänger med Bayern München

bet365
Officiellt: David Alaba förlänger med Bayern München

David Alaba förlänger till 2021 med Bayern München

På fredagsmorgonen stod det klart att Bayern Münchens mittförsvarare skriver på ett nytt kontrakt med den tyska storklubben, ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2021.

Tidigare har det pratats om att David Alaba kan vara på väg till Real Madrid men nu har David Alaba och Bayern München kommit överens om ett nytt kontrakt. På fredagsmorgonen bekräftade man nämligen att spelaren skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över de kommande fem säsongerna.

– David Alaba har varit i klubben sen barnsben och därför är vi väldigt nöjda med att offentliggöra hans förlängning till sommaren 2021. Han är en av de spelare som bidrar med karaktör. Hans sätt att spela och och bete sig utanför planen är exemplariskt. Under de kommande säsongerna kommer han fortsätta att vara en av lagets viktigaste spelare, säger klubbens klubbens president Karl-Heinz Rummenigge.

Spelaren själv säger att han är stolt att kunna fortsätta att spela i laget.

– Jag är stolt. Att kunna fortsätta spela i mitt lag är det jag ville. Jag har växt mycket i Bayern och har upplevt otroliga stunder med klubben. Alla i truppen är hungriga och vill fortsätta kämpa för att vinna titlar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply