Officiellt: Bangura klar för Elfsborg

Bomben släpptes tidigare idag i svenska medier. Och nu har övergången blivit officiell när Elfsborg under torsdagskvällen presenterade Mohamed Bangura som klubbens senaste värvning. Elfsborg kom under dagen överens med skotska Celtic om att låna in anfallaren under det här året, som enlgit rapporter även har en klausul i kontraktet som öppnar för att mästarna ska kunna köpa loss spelaren från Celtic.

”Vi är väldigt glada över att ha lyckats få Bangura till oss. Det känns som att vi nu har skapat en trupp som är redo för de utmaningar vi har framför oss i år,” säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson enlgit klubbens hemsida.

Mohamed Bangura som främst är känd från sin tid med allsvenska AIK, berättade att han var nöjd med övergången men att han först fick reda på flytten igår.

”Det känns alltid bra att komma till Sverige och det är med glädje jag är här igen. Det har gått fort. För egen del fick jag reda på det först igår (onsdag) men klubbarna hade varit i kontakt med varandra redan tidigare,” säger Bangura till hemsidan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply