OFFICIELLT: Aston Villa värvar försvarslöfte från Sevilla

Antonio Luna, 22, från Sevilla är slutligen officiellt klar för Aston Villa. Mittfältaren har skrivit på ett treårskontrakt med de hårt satsande Villa och spelaren själv kan knappt vänta på att snöra på sig skorna och hjälpa klubben mot nya framgångar.

“Jag kan verkligen inte vänta med att komma igång och spela min första match. Jag har stora förväntningar på att få komma hit.”, säger Luna till Aston Villas officiella hemsida och fortsätter:

“Chefen förklarade för mig att det är en ung trupp, men också en med god erfarenhet och alla är hungriga, alla vill lyckas här.”

“Detta är perfekt eftersom jag är angelägen om att göra framsteg för egen del och sen vill jag vara en del av detta.”

Luna fick med andra ord aldrig slå igenom i sin moderklubb Sevilla, istället fick han mest se sig utlånad till andra spanska klubbar. Under det sista halvåret fick han se sig utlånad till Mallorca som dessvärre degraderades från högstadivisionen.

I och med 22-åringens ankomst har Aston Villa nu värvat hela fem spelare inför den kommande säsongen. Utöver Antonio Luna har nämligen Jores Okore, Aleksandar Tonev, Leandro Bacuna samt Nicklas Helenius skrivit på för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply