Odemwingie: ”Det handlar inte om pengar”

bet365

En av vinterns mest infekterade transferövergångar var den som aldrig skedde. Peter Odemwingie ville och var i princip klar för QPR men West Brom valde att backa ur och sedan dess har nigerianens förhållande med fansen varit nästan hatiskt.

Efter fyra månader han beskriver som ”de värsta i mitt liv”, är 31-åringen redo att lämna klubben i sommar för att slippa alla ramsor och negativa ord från West Bromwichs fans:

”Jag vill reda ut problemen nu,” berättar han för the Birmingham Mail. ”Jag tjänade stora pengar i Ryssland innan jag kom till Albion. Jag ville förverkliga min dröm att spela i den ryska ligan, något jag drömt om sedan jag var ett barn.”

”Men mitt huvudmål var att spela i Premier League och när jag flyttade till Albion sänkte jag min lön rejält, jag hade kunnat tjäna tre gånger så mycket.”

”Jag fick ett erbjudande att skriva på för Panathinaikos i Grekland för en stor summa pengar men jag har redan tjänat tillräckligt med pengar för mig själv. Jag kom till Moskva och fick skattefri lön.”

”Att var femte minut få höra dessa sånger från våra fans, ’you greedy *******’ (din giriga idiot) … Jag är trött på det, eftersom jag för det första inte behöver vara girig.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply