Oavgjort mellan Japan och Venezuela

Asien mot Sydamerika. Japan mot Venezuela.

Japan sågs som storfavoriter inför denna träningsmatch mot Venezuela, och det med all rätt. Landslaget har imponerat på sistone, något som Venezuela inte har gjort.

Hemmalaget, Japan, tog tag i matchen omgående. Det tog inte så lång tid innan det stod 1-0. Endo stod för målet.

Resultatet stod sig halvleken ut, men det var inte någon ofarlig match, då båda lagen skapade några målchanser innan domaren blåste av första halvlek.

15 minuter in i andra halvlek kom kvitteringen. Anfallaren Miku, som till vardags spelar i den spanska klubben Getafe, satte bollen i mål.

Det dök upp några chanser till båda lagen, men något ytterligare mål fick vi inte se i denna träningsmatchen.

En uddamålsseger för Japan hade varit lite mer rättvist, sett till matchbilden, då Japan var en aning bättre.