Oavgjort för Manchester United i Donetsk

Inledningen av den första halvleken var ytterst gungig och spelet vände med vinden för de båda lagen, men till sist skulle det släppa. I den artonde matchminuten lyckades Manchester Uniteds Marouane Fellaini, slå in en sidledspassning mot en inåtlöpande Danny Welbeck, i Shakhtars straffområde. En enkel touch på bollen var då det enda som behövdes från den unge engelsmannen för att ge gästerna ledningen. 1-0 stod sig sedermera till halvtidsvilan vilket innebar att pressen inför den andra låg på hemmalaget.

Shakhtar gjorde det man skulle i den andra halvleken och man ryckte snabbt upp sig efter den första, och när målet sedan kom så var det knappast någon större chock. Att målskytten dessutom hette Taison, var heller ingen större överraskning, då han under stora delar av matchen visade vilken potential som han besitter.

Förvånandevis nog blev detta även matchens sista mål och därför slutade kalaset 1-1. Manchester United håller sig kvar i toppen med Shakhtar fortfarande som tvåa i Grupp A.