Ny storseger för Bayern

Bundesliga är för enkelt för Bayern München utan att överdriva. 22 matcher in i årets säsong har man ännu inte förlorat med en makalös statistik på 20 segrar och två oavgjorda. Idag åkte man till formsvaga Hannover för att hämta hem sin fjortonde raka Bundesliga-seger. Segern var aldrig hotad när Thomas Müllers storspel bäddade för en mycket komfortabel seger.

Efter 25 minuter bröts dödläget. Rafinha slog ett utsökt inlägg till nämnde Müller vars nick var så kraftfull och pricksäker att landslagsmålvakten Ron-Robert Zieler inte kunde rädda den. Nio minuter senare kom 0-2. Bastian Schweinsteiger lyfte mycket fint fram bollen till Thiago Alcantara som tog ner bollen innan han tryckte in den bakom Zieler.

En kvart in i andra dödade Bayern matchen till 100%. David Alaba slog ett inlägg som Mario Mandzukic skarvade till Müller som därmed kunde sätta sin andra boll för kvällen.

Kroaten Mandzukic skulle få avsluta söndagens målfest med ett eget mål. Rafinha slog ännu ett utmärkt inlägg och inte många är bättre än Mandzukic på att komma högst och nicka in inlägg.

Hannover hade egentligen inte en enda riktigt farlig målchans utan Bayerns fjortonde raka Bundesliga-seger var aldrig hotad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply