Nilsson orsakade straff när Bayern München vann

Lilla Nürnberg besökte stora Bayern München på Allianz Arena under lördagen i hopp om att ställa till med en skräll, men så blev inte fallet.

Nürnbergs svensk Per Nilsson orsakade straff i den 33:e minuten, men som tur var för landslagsbacken brände David Alaba från elva meter. Endast minuter senare kom nästa tråkighet för Nilsson, då han var tvungen att bli utbytt skadad. VM-kvalmatcherna mot Irland och Kazakstan är alltså i fara, och Erik Hamrén sitter förmodligen otåligt och väntar på besked om hur allvarlig skadan är.

Det skulle vara först i andra halvlek som Bayern fick bollen i nät, då genom Franck Ribery i den 69:e minuten.

Matchens delikatess var dock Arjen Robbens solonummer till 2-0, då han gled igenom hela försvaret och kunde sedan distinkt tunnla målvakten.

Det var matchens sista mål, och Bayern plockar tre nya pinnar i jakten på att försvara sin Bundesliga-titel.