Neymar: ”Vore en dröm att spela med Rooney”

bet365

Wayne Rooney, som har två år kvar på sitt kontrakt i Manchester United, lämnade in en transferbegäran till klubben vid slutet på förra säsongen och har ryktats vara på väg till Barcelona, Real Madrid och Chelsea för 256 miljoner kronor.

Rapporter under söndagen hävdade att den förre Everton-talangen har hållit ett hemligt möte med David Moyes och berättat för den nye United-managern att han kommer stanna på Old Trafford om han får en ny deal som motsvarar hans höga krav.

Men inför finalen i Confederations Cup vill den brasilianska stjärnan Neymar att Rooney ska följa i hans fotspår och flytta till de spanska giganterna Barcelona under sommaren.

– Jag har träffat Wayne ett par gånger och han verkar vara en bra kille men viktigast är att han är en av spelarna som jag beundrar mest i världen, berättar Neymar enligt Sky Sports.

– Wayne är en av de mest talangfulla och tekniska spelarna i världen. Självklart skulle han förbättra Barcelona. Han skulle förbättra vilken klubb som helst i Europa. Och på personlig nivå vore det en dröm att spela med honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365